een Internationaal Premium Bier Café dat diep in het hart van Gent ligt. Te midden van het historische Klein Turkije, schittert onze schuilplaats tegenover de majestueuze Sint-Niklaaskerk, waar de oude stenen fluisteren over vervlogen tijden.
In de hoek van de Korenmarkt, omarmd door de zachte gloed van de maan, onthult Dragòn zijn geheimen aan hen die de durf hebben binnen te treden. Daar, tussen de muren van authentiek gesteente en betoverende aroma's, ontwaakt een machtige draak.

Zijn vurige ogen schijnen als een tapbier in het glas, terwijl zijn ademhaling de belofte draagt van avontuur en verlangen. Hij bewaakt niet alleen dertig Belgische bieren, gebrouwen met vakmanschap en zorg, maar biedt ook een verrukkelijke afleiding met Dierendonck food pairing, perfect afgestemd op de smaken van het gerstige elixer.

De draak, gehuld in mysterie en magie, onthult nog meer schatten aan hen die zich openstellen voor zijn verlokkingen. Hij presenteert betoverende biercocktails en krachtige Boiler Makers.

En in een verborgen hoekje, waar de tijd zachtjes wegebt, rust een metgezel van de draak - een kast waarin unieke bieren rijpen als kostbare juwelen. Met geduld en liefde gekoesterd, worden ze onthuld aan degenen die de diepte van smaak durven te verkennen, degenen die bereid zijn om te proeven van de geheimen die de tijd heeft bewaard.

Welkom in Dragòn, waar de draak zijn thuis heeft gevonden en waar de ziel van het bier de harten van degenen die durven te dromen, verlicht. Betreed de poorten van Dragòn en laat je meevoeren op de vleugels van de draak, naar een wereld van genot en verwondering, waar elke slok een verhaal vertelt en elke zucht een nieuw avontuur omhelst.

Contact